Browse Domains by Tag/Keyword "Gjakova"


AlbaChat - Chat Shqip Vendtakimi Ynë në www.AlbaChat.com

www.AlbaChat.com Është krijuar në fund të vitit 1999. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një rrjet SHQIP ku mund të mblidhen të gjithë Shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët tanë të cilet janë të shpërndarë në të gjithë botën.

www.albachat.com

Albachat Com Chat Albanian Lidhu

Dardhania.Community :: Komuniteti Shqiptar * Albanian Community

Komuniteti më i madh shqiptar ne internet për shqiptaret ku do që janë. Dardhania.Community an albanian community. www.dardhania.com Dardhania.Community është një komunitet online drejtuar rinisë shqiptare kudo në botë. Synimi jonë është qe të lidhim kontakte ndërmjet shqiptarve. Shërbimet…

www.dardhania.com

Dardhania Albaner Kosova SHQIP Albanian

AlbaChat | Alba Chat | Dardania Chat | Kosova Chat | Shqiperia Chat | Argetohu Chat | chat.zemra.org

AlbaChat, Alba Chat, Dardania Chat, Argetohu Chat, Shqiperia Chat, Kosova Chat, Zemra Chat, Albanian Chat, Albanischer, Knaqu, Gostivari , Chati, Chat Shqiptar

www.kosovalove.net

Albalove Albachat Alba Chat Dardania

Logistics Plus

Logistics Plus, LLC is a software development and system integration company headquartered in Kosovo. Logistics Plus develops custom software and hardware solutions based on a range of platforms and technologies including embedded systems

www.logisticsplus-ks.com

Logistics Plus Logistics Plus GPS Personal Tracking

www.qake1.com


Travel Kosova - Travel Kosovo - Open Project

Travel information and guidance about Kosova (Kosovo), pictures, and articles. This is an open project.

www.travelkosovo.com

Travel Kosova Kosovo Prishtina Mitrovica

 1 2 Next →