Browse Domains by Tag/Keyword "sluis"


Fryske boeken en kursussen Frysk | Grutste Fryske webwinkel | Afûk

De stifting Afûk stelt him as doel om de kennis en it brûken fan de Fryske taal en de belangstelling foar Fryslân te befoarderjen oan 'e hân fan û.o.: kursussen, ûntwikkeling en begelieding, tematydskriften, in útjouwerij, de Afûk-winkel, sosjale- en multimedia, kultuertoerisme en ferskate projekten…

www.afuk.nl

Fries Frysk Koen Eekma Fryske

Welkom in America

America is met ruim 2100 inwoners een van de grotere kerkdorpen van de gemeente Horst aan de Maas. In America staan ca. 770 woningen. Het is een actieve gemeenschap met ruim 50 verenigingen en stichtingen. Het van oudsher agrarische karakter vindt men nog steeds terug in het dorp. Naast moderne veeteelt,…

www.americaweb.nl

Ter Aar Aagtekerke Aalbertsberg Aalburg

::: ARCHIEVEN IN ZEELAND :::

Archieven in Zeeland is de portal-site van de archiefdiensten in Zeeland

www.archieveninzeeland.nl

Zeeuws Zeeland Onderzoek Research Geschiedenis

ART RADIUS universal artisit community on the web - based in Kangasniemi and Haukivuori Finland - Europe's…

Art Radius - universal artisit community on the web - based in Kangasniemi andHaukivuori Finland - Europe's largest sculpture park

www.artradius.com

Art Radius Sculptors Painters Artists

Nieuws - AVS Oost-Vlaamse Televisie

Recente nieuwsfeiten uit het Meetjesland, Gent & kanaalzone en de Vlaamse Ardennen. Doorlopende online update. Om 18u00 uitgebreide regionale videoreportages op AVS Oost-Vlaamse Televisie.

www.avs.be

Regionaal Nieuws AVs Lokaal Gebeurtenis

Bedrijfsbelangenvereniging Breskens - Home

Breskens Gemeente Sluis, een plaats met ongeveer 4500 inwoners. Een plaats ook met een levendige en actieve ondernemersmentaliteit. Dan duurt het niet lang of de verenigingen tot behartiging van de belangen van deze ondernemers worden opgericht. Zo is het ook gebeurd met de vereniging als boven genoemd:…

www.breskens.com

Bedrijfsbelangenvereniging Breskens Gemeente Sluis Plaats

Go4Design wij verzorgen uw website, webhosting en uw domeinregistratie

Go4Design biedt uw bedrijf een hoogwaardig gamma internet-diensten aan. Go4Design is uw geschikte partner voor internet ontwikkelingen en consultancy. Wij bieden uw bedrijf hoog kwalitatieve webdesign en webhosting aan, ontworpen door een team van gedreven designers.

www.go4design.nl

Design For Webdesign Nederland BELGIE

Webdesignbureau - Fullservice Internetbureau - Interact Network

Interact Network is een snelgroeiend bureau dat zich heeft gespecialiseerd in Reclame, Internet en Printed Media. Een ideale combinatie van expertise, no nonsense aanpak en commitment maakt van Interact Network uw ideale communicatiepartner.

www.interact-network.com

Aardenburg Gent Zelzate Knokke Heist

JS-Cars Sluis | repair & bodyshop | racecar engineering

JS-Cars Sluis | repair bodyshop | racecar engineering, onderhoud, schadeherstel, restauratie, revisie, tunnig enz aan motoren en auto's. Specialisatie: pre 1972 USA Cars.

www.js-cars.nl

Cars Sluis Auto Automotive Autoschade

Home | nelf nl

Nelf Lakfabrieken BV een professionele verffabrikant uit Friesland. Maakt diverse verven, coatings en (hout)reparatiemiddelen van (woning)bouw tot industrie en scheepvaart.

www.nelf.nl

Nelfalite Titan Buitenduurzaamheid Kleurenmengsysteem Verkooppunten

Strandwacht

dit is de website van strandwacht.nl verzorgt door rsg safety deze site is voor elke strandwacht die ooit heeft gewerkt tussen cadzand zwin en breskens promenade.

www.strandwacht.nl

Strandwacht Cadzand Nieuwvliet West Zeeuws Vlaanderen Rsg Safety

 1 2 3 4 5 6 7 8 Next →